Spitalul Judetean Brasov, luat in colimator de ministrul Nicolaescu

Spitalul Judetean Brasov, luat in colimator de ministrul Nicolaescu

0 80

In urma semnalarii conditiilor sub orice critica in care sunt tratati bolnavii spitalului judetean, ministrul Nicolaescu s-a sesizat si a facut o vizita total «neasteptata» in orasul nostru. Prima oprire inopinata a ministrului a fost direct la Sectia de Chirurgie Plastica, unde a fost total nemultumit de ceea ce a gasit. Ministrul a considerat inadmisibil faptul ca unii bolnavi erau nevoiti sa fie cazati pe niste usi pe post de paturi, pentru ca nu era suficient mobilier in spital. Nicolaescu a declarat ca Mariana Rusu, managerul spitalului, „trebuie sa stea in spital de dimineata pana noaptea, ca de aceea e manager”.


Acesta a mai adaugat ca dumneaei este singura in masura sa ia atitudine in acest sens : „Sa-i dea afara pe cei care isi bat joc de oameni. Cei care gresesc sa plateasca, ca nu oamenii trebuie sa plateasca pentru incompetenta, iresponsabilitate, superficialitate si chiar nesimtire, as numi-o eu”.


Conform ultimelor date, singura sanctiune care a fost aplicata a fost cea de taiere a indemnizatiei cu 10% pe o perioada de trei luni, pentru dr. Irina Visa, sefa Sectiei de Chirurgie Plastica, pentru ca a acceptat aceste improvizatii.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.