Spitalul Judetean are o spalatorie ultramoderna

Spitalul Judetean are o spalatorie ultramoderna

0 253

Vineri, la Spitalul Judetean Brasov a fost inaugurata o spalatorie ultramoderna. Dotarea acesteia consta din doua masini de capacitate foarte mare si doua uscatoare de rufe.


Totul se ridica la valoarea de 2,6 miliarde de lei vechi, la care se adauga alte 400 de milioane de lei la cat s-au ridicat lucrarile de amenajare a spatiului.


?


Potrivit directorului spitalului, Iosif Samota, aceasta investitie va duce la o economie lunara de cateva sute de milioane de lei, intrucat unitatea sanitara nu va mai fi nevoita sa externalizeze serviciul de spalatorie. „Am reusit sa amenajam acest spatiu, care inainte arata ca o hruba, si sa facem din el o spalatorie la standarde inalte. Este un lucru bun si pentru finantele spitalului, deoarece nu mai suntem nevoiti sa externalizam acest compartiment. Astfel, facem o economie substantiala”, a precizat Samota. In plus, doctorul-director spera ca, in viitor, sa poata cumpara mai multe masini de spalat pentru ca spalatoria sa poata face fata intregului spital.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.