Spitalul Codlea a fost …inmormantat

Spitalul Codlea a fost …inmormantat

0 105

Inchiderea Spitalului Codlea a devenit un adevarat eveniment la nivel national, oamenii nemaistiind ce sa faca pentru a incerca sensibilizarea autoritatilor in acest sens.
Dupa ce au protestat, au inchis traficul pe DN1, au scandat si altele asemenea, acum, locuitorii orasului Codlea au organizat o …inmormantare!
Locuitorii orasului si-au dat intalnire duminica, in fata spitalului, cu lumanari, colaci si un sicriu. Inmormantarea simbolica este un alt mod de a protesta impotriva deciziei ministerului Sanatatii de a inchide spitalul.
Zeci de persoane participa la un priveghi. Oamenii spun ca au trecut doua saptamani de cand spitalul a murit, iar acum fac un parastas. Localnicii au adus coroane, lumanari aprise si o cruce.
E al 14-lea protest la Codlea de cand a fost inchisa unitatea medicala. De joi, localnicii au stat in strada, in fiecare zi, dar spun ca autoritatile nu au avut nicio reactie.
La spital mai fuctioneaza o parte a sectiei de urgenta cu medici voluntari. Municipalitatea a promis ca va deschide alte trei sectii, dar asta nu s-a intamplat inca. De-acum inainte, se pare ca spitalul din Codlea va functiona din mila si bunavointa localnicilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.