Spitalele brasovene au ramas fara manageri

Spitalele brasovene au ramas fara manageri

0 95

La omul sarac nici boii nu trag. Dupa ce anuntam, in urma cu cateva saptamani, faptul ca spitalele din Brasov au un deficit important de cadre medicale, se pare ca situatia devine din ce in ce mai alarmanta o data cu reducerea numarului managerilor de spitale.
Saptamana aceasta majoritatea spitalelor din oras au ramas fara manageri. Este vorba despre economistul, Mariana Lavinia Rusu, managerul Spitalului Judetean Brasov, dar si a celorlalti 11 directori de spitale brasovene. Cei 12 manageri vor trebui sa fie evaluati de catre reprezentanti ai Directiei Publice de Sanatate Brasov. In urma ultimei evaluari a managerilor de spitale din Brasov, doar 3 dintre ei ar fi trebuit sa isi mentina contractul. Acestia sunt Alexandru Grigoriu – Spitalul de Psihiatrie si Neurologie, Ioan Mazgareanu – Spitalul Clinic de Copii si Felicia Constandis – Spitalul de Boli Infectioase.
Activitatea managerilor de spitale este evaluata printr-un dosar care trebuie sa contina toti indicatorii de calitate, de resurse umane si financiar-contabili realizati in comparatie cu ceea ce au contractat. Verificarea a inceput din 25 martie, fiecare zi fiind „dedicata” altui manager de spital.
Rezultatele vor fi facute publice in data de 15 aprilie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.