Spitale din Romania pe site-ul e-Romania

Spitale din Romania pe site-ul e-Romania

0 168

Net-ul, bate-l vina! In cadrul programului „Romania digitala”, spitalele vor trebui in curand sa-si publice toate cheluielile lunare, potrivit unui proiect realizat de Ministerul Sanatatii publice si Ministerul Comunicatiilor. Cele doua organisme vor lansa, in perioada urmatoare, o pagina de internet denumita e-Romania.ro unde, la sectiunea „sanatate”, managerii spitalelor vor publica la sfarsitul fiecarei luni situatia fiscala.
„In acest fel, vom putea vedea, public, unde se cheltuiesc in exces fondurile din sistemul de sanatate. Cred ca este un exercitiu de transparenta foarte necesar in acest sistem”, a declarat Ion Bazac, ministrul Sanatatii, la semnarea protocolului de colaborare intre cele douã ministere.
Potrivit unor declaratii ale ministrului MCSI, Gabriel Sandu, portalul e-Romania va include toate satele, comunele, orasele si zonele din tara, iar cei care vor accesa aceastã pagina de internet vor putea afla mai multe despre administratiile publice din orice zona a tarii, de la documente publice si pana la certificate de deces sau alte acte necesare populatiei. Pana in prezent, in cadrul programului au fost cuprinse administratiile din judetele Slatina, Arad, Cluj si Mures.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.