Spital de Copii si CJ de infantili

Spital de Copii si CJ de infantili

0 516

Spatiile de inchiriat si antenele de pe cladirea Spitalului de Copii au provocat dezbateri aprinse in plenul Consiliului Judetean. Conducerea Spitalului Clinic de Pediatrie a cerut permisiunea de a inchiria unele spatii si de a prelungi un contract pentru antenele de pe acoperisul unitatii medicale. Alesii nu si-a dat insa acordul

Spatiile de inchiriat si antenele de pe cladirea Spitalului de Copii au provocat dezbateri aprinse in plenul Consiliului Judetean. Conducerea Spitalului Clinic de Pediatrie a cerut permisiunea de a inchiria unele spatii si de a prelungi un contract pentru antenele de pe acoperisul unitatii medicale. Alesii nu si-a dat insa acordul si au hotarat sa solicite un raport mai detaliat cu privire la aceste solicitari.
Unii consilieri s-au opus inchirierii prin scoaterea la licitatie publica a unor spatii din spital. Cei care ar fi de acord cu inchirierea vor sa se asigure ca medicii nu isi deschid de fapt cabinete private mascate cu aceleasi specializari pe care le practica in spital.antene2
Cand s-a ajuns la antenele de pe cladire consilierii au cerut lamuriri: unii dintre ei nu stiau ca dispozitivele sunt montate de ani intregi; altii n-au inteles daca li se solicita prelungirea vreunui contract existent sau montarea de noi antene. Cel mai vocal consilier a folosit argumente patetice ca sa-si sustina punctul de vedere.
Liberalul Vasile Ungureanu, care ocupa sonor cel mai mult timp din sedintele de CJ, s-a plans in plen de antenele care „produc radiatii la copiii nostri”.
Potrivit vicepresedintelui Claudiu Coman, in arhivele CJ nu a fost gasit nici un material prin care alesii sa fi aprobat vreodata montarea antenelor.
In final, consilierii au decis urgentarea auditului financiar la unitatea spitaliceasca din subordine si aminarea proiectului de hotarire care viza inchirierea de spatii in incinta spitalului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.