Spiritul mesotist a vibrat in Sala Patria

Spiritul mesotist a vibrat in Sala Patria

0 682

Vineri a avut loc aici festivitatea dedicata implinirii a 147 de ani de existenta a reputatului colegiu. La eveniment au luat parte elevii si profesorii scolii, veterani mesotisti, reprezentanti ai Inspectoratului Scolar si ai administratiei locale. Festivitatea a fost deschisa de corul liceului

Vineri a avut loc aici festivitatea dedicata implinirii a 147 de ani de existenta a reputatului colegiu. La eveniment au luat parte elevii si profesorii scolii, veterani mesotisti, reprezentanti ai Inspectoratului Scolar si ai administratiei locale. Festivitatea a fost deschisa de corul liceului.
In jur de 50 de elevi cu rezultate semnificative la etapa nationala a olimpiadelor scolare sau la alte concursuri si activitati extracurriculare au fost recompensati cu plachete si diplome. Unii au primit chiar si premii in bani, stransi de comitetul de parinti.
Vlad Vrabie este in clasa a XII-a si a fost desemnat „Elevul anului” pentru activitatea desfasurata de-a lungul anilor de liceu. A participat la numeroase olimpiade si concursuri iar pasiunea lui pentru chimie il va conduce catre o cariera in farmacie.
Nici romana nu i-a fost indiferenta; asta pentru ca Vlad crede ca elevul ideal ar trebui sa fie polivalent si sa fie un fel de om enciclopedic, sa fie interesat de cat mai multe domenii.evelina carciu
Pentru al doilea an, profesoara de Limba si Literatura Romana a liceului a fost desemnata „Profesorul anului”. Evelina Carciu, care coordoneaza Anuarul liceului , spune ca modestie ca si alti colegi de-ai ei ar fi meritat acest titlu. In 2015 i-a pregatit pe cei mai buni elevi pentru un concurs national de cultura generala, de unde s-au intors cu premiul I.
Mandria de a fi mesotist, spun elevii, se traduce prin sansa de a avea in colegiul brasovean profesori si anturaj de calitate.
In cadrul festivitatii au fost lansate revista ,,Licariri” si Anuarul institutiei, realizate de mesotisti cu ajutorul cadrelor didactice.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.