Spera ca Sapunaru sa ramana la FC Porto

Spera ca Sapunaru sa ramana la FC Porto

0 301

Impresarul Victor Becali a declarat pentru publicatia Record ca este increzator ca FC Porto va achizitiona in 2011, de la Rapid Bucuresti, 50 la suta din drepturile federative ale fundasului Cristian Sapunaru, care urmeaza sa-si prelungeasca si intelegerea cu portughezii.
„Dupa incheierea perioadei de transferuri voi merge in Portugalia pentru a rezolva prelungirea contractului lui Sapunaru cu FC Porto. Au existat discutii la inceputul sezonului, dar acum e momentul sa rezolvam totul. Cred ca FC Porto va cumpara de la Rapid si cele 50 la suta din drepturi, insa totul depinde de cele doua cluburi. Cristian a fost titular, semn ca antrenorul il place si de aceea negocierile trebuie sa avanseze. Din cate stiu e o diferenta minima care impiedica incheierea acestui proces”, a declarat Becali.
In varsta de 26 de ani, Sapunaru a venit la FC Porto in 2008/2009 pentru a-l inlocui pe Bosingwa, iar portughezii au platit 2,5 milioane de euro pentru 50 la suta din drepturile sale. El ar urma sa-si prelungeasca acordul cu FC Porto cu un an, pana in 2014.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.