Speculații legate de o altă candidatură la Primaria Brașov

Speculații legate de o altă candidatură la Primaria Brașov

1 169

Legat de ultimele aparitii in presa legate de o posibila candidatura a mea la functia de primar la Brasov la scrutinul de anul acesta din partea PNL declar ca sunt speculatii care nu au la baza nici o informatie din partea mea sau a organizatiei municipale a Forumului German.
Nu s-au purtat discutii in acest sens la nici un nivel atat la Forumul German cat si la PNL.
Chiar daca ambele formatiuni au sustinut candidatura presedintelui Klaus Iohannis nu au existat discutii de alianţe si implicit nici de sustinere a unui candidat comun si astfel ma distantez clar de speculatiile aparute in presa.
Forumul German Brasov este un sustinator a tuturor proiectelor benefice Municipiului Brasov si a Judeţului Braşov si este un creator de punti trainice intre Brasov si spatiul european, in special cu tarile vorbitoare de limba germana si in acest sens activez si eu in limita mandatului de consilier local la Brasov.

Macedonschi neagă o posibilă candidatură la Primărie cu suportul PNL
Deşi s-a vehiculat ideea conform căreia Cristian Macedonschi, reprezentantul FDGR în Consiliul Local ar putea fi noul candidat al PNL la Primăria Braşov, acesta neagă cu îndârjire. Iată ce spune româno-neamţul-sasul Macedonschi:
,,Din pacate nu am putut reactiona mai devreme datorita faptului ca l-am avut la Brasov in calitate de oaspete pe ES Consulul German la Sibiu, domnul Hans E. Tischler cu care am efectuat vizite la Biserica Bartolomeu, la Universitatea Transilvania, la Colegiul Tehnic Maria Baiulescu si la compania aerospatiala germana Premium Aerotec unde am discutat de proiecte importante de colaborare bilaterala pentru anul in curs.
Excelenta Sa a fost invitat de onoare la receptia de anul nou a organizatiei municipale a Forumului German care a fost organizata la sediul Forumului de la Poarta Schei.
La intalnirile avute la Universitate si la scoala duala in ospitalitate „Cool Academy“ sau purtat discutii despre consolidarea parteneriatelor cu universitati din Germania in special cu Universitatea Friedrich Alexander din Nürnberg-Erlangen dar si cu scolile profesionale duale din zona metropolitana Nürnberg,  Berufschule 7 respectiv cu scoala duala profesionala de ospitalitate din Rotenburg ob der Tauber.
De aceasta consolidare a relatiilor institutionale s-au bucurat companiile germane care au legaturi stranse cu mediul universitar german si roman din Brasov si Nürnberg precum Schaffler si Siemens dar si fundatia germana Kolping care a initiat proiectul de scoala profesionala duala la Brasov.
Cu respect, Cristian Macedonschi

COMENTARII

  1. omnule macedonschi aruncati un ochi la investitiile de la gradina zoologica au facut si planetariu ala de 8mil.de lei si e pustiu o gramada de bani aruncati pe fereastra de oras

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.