Spectacolul paiatei Nati Meir

Spectacolul paiatei Nati Meir

0 164

Ma intreb uneori daca acest candidat independent la Cotroceni – sanchi, cine stie ce interese zac in spatele acestei candidaturi independente! – acest Nati Meir, este intreg la minte. Spectacolele ieftine pe care le prezinta, inconjurat de pipite de doi bani si manelisti dubiosi in existenta, ne situeaza pe noi, romanii normali, la nivelul cel mai de jos al intelectului, de parca am fi un trib de maimute abia coborate din copaci inspre transformarea in starea de om primitiv, iar el, maimutoi-sef, vrea sa ne arate calea.
Dupa tampeniile cu lansarea candidaturii si a „imnului” sau electoral, Nati Meir a mai lansat o versiune a acestui imn de campanie.
„Nati, hai Nati / Nati, hai Nati / Hai Nati, hai la Cotroceni / Poporul e cu tine /Tu trebuie sa-l chemi”, sunt noile versuri ale imnului de campanie a lui Nati Meir.
In urma cu doua saptamani Nati Meir mai facuse publice vresurile unei manele compuse de Adrian Minune – alta javra profitand de indobitocirea postdecembrista a romanilor – si care spunea ca ar fi urmat sa devina imnul campanie sale.
Noul imn este tot pe ritmuri orientale, adica manele imputite, dar are si un fragment din „Desteapta-te romane!”.
Cu aceasta jidanul pune capac si ar fi cazul sa nu faca circ murdarind, asemenea sufletului sau, Imnul National!
Versurile acestei variante a imnului contin si un indemn catre alegatori, pentru ca acestia sa mearga la vot, se intelege, pentru a-l vota pe ghiolban.
„Nati, hai Nati / Nati, hai Nati / Hai Nati, hai la Cotroceni / Poporul e cu tine /Tu trebuie sa-l chemi /Te cheama Romania, te cheama si te vrea /Cu Nati presedinte, ales in tara mea”.
Oare javra asta, cu urme de praf penal prin buzunare, chiar nu mai cunoaste limite? Care Romanie il cheama, care popor este cu el? In niciun caz Romania bazata pe bunul simt strabun si traditiile sanatoase.
Meir a declarat ca interpretul de manele Adrian Minune face parte din staff-ul sau de campanie si il va insoti in tara, unde va sustine si concerte alaturi de alti interpreti (de zoaie muzicale, n.a.) precum Vali Vijelie, Florin Salam, Sorinel Pustiu sau Pepe.
De, cine se aseamana se aduna!
Bucuria unei eventuale victorii la alegeri a lui Meir, va fi, desigur, sarbatorita cum se cuvine: „Acuma noi te vrem, pe 22 in cinstea ta sa bem / Asteapta Romania, asteapta-ntreaga tara / Sa scapi poporul nostru, de viaþa cea amara /Hai Nati, hai la Cotroceni”.
Oare cum de nu inghite pamantul frumoasei si adevaratei Romanii asemenea javre si se lasa calcat de ele? Unde esti, Doamne, sa ne ajuti sa scapam de asemenea lepra politica?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.