Spectacol sasesc in cinstea lui Peter Maffay

Spectacol sasesc in cinstea lui Peter Maffay

0 425

Peter Maffay s-a intanit luni seara cu fanii veniti din Germania, alaturi de care a facut un tur al centrului istoric al Brasovului. Artistul rock va sprijini candidatura orasului nostru in cursa pentru titlul de Capitala Culturala Europeana in 2021. Autoritatile locale incearca sa aduca anul viitor la Brasov un concert Peter Maffay

Peter Maffay s-a intanit luni seara cu fanii veniti din Germania, alaturi de care a facut un tur al centrului istoric al Brasovului. Artistul rock va sprijini candidatura orasului nostru in cursa pentru titlul de Capitala Culturala Europeana in 2021. Autoritatile locale incearca sa aduca anul viitor la Brasov un concert Peter Maffay.
Cunoscutul artist a stat de vorba cu admiratorii, a dat autografe si a facut poze cu fanii la concertul extraordinar de fanfara germana si dansuri sasesti organizat in cinstea lui. Printre cei care au evoluat pe scena s-au aflat si elevi de la Scoala 12, care ii va purta numele.
Artistul rock Maffay a primit si titlul onorific de Ambasador Cultural al Brasovului in proiectul prin care orasul nostru incearca sa devina Capitala Culturala Europeana in 2021.
Judith Urban – Consulul Republicii Federale Germania, a felicitat autoritatile brasovene pentru alegere si considera ca prin Petter Maffay Brasovul a castigat un ambasador perfect, foarte cunoscut pe toate planurile, un om care a facut foarte mult pentru cultura.
Edilii brasoveni au planuri de viitor cu Petter Maffay, atit pe plan cultural cat si educational printre care si un concert marca Maffay in Piata Sfatului.
Rock starul german cu origini sasesti din inima Transilvaniei a primit ieri titlul de cetatean de onoare al Brasovului iar scoala unde a invatat ii va purta numele.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.