Spectacol canin la Clubul Hospice

Spectacol canin la Clubul Hospice

0 422

Cei mai frumosi, iubiti si prietenosi caini au fost ieri la HOSPICE si au facut show pentru zeci de copii. Clubul de Vacanta de la HOSPICE se desfasoara in aceasta saptamana cu ajutorul voluntarilor din Marea Britanie

Cei mai frumosi, iubiti si prietenosi caini au fost ieri la HOSPICE si au facut show pentru zeci de copii. Clubul de Vacanta de la HOSPICE se desfasoara in aceasta saptamana cu ajutorul voluntarilor din Marea Britanie. Peste 30 de copii care primesc ingrijiri paliative si apartinatoriilor au participat la activitatile desfasurate la Hospice. Unul din cele mai asteptate momente a fost show-ul canin.
Doi caini din rasa schnauzer urias, campioni si participanti la tot felul de expozitii au defilat alaturi de alti catei prin fata copilasilor. Pentru efortul lor, cainii au primit diplome si medalii.
De cand s-a infiintat sectia de pediatrie la Hospice, in fiecare an au loc astfel de activitati care nu primesc finantare. Toate sunt facute prin voluntariat.
Tineri si nu numai isi dedica timpul si vin in Romania pentru a fi alaturi de acesti micuti cu afectiuni extrem de grave a caror viata si copilarie este umbrita de o boala incurabila.
Voluntarii straini vin pe banii lor si isi petrec concediul facandu-i fericiti pe copiii de la Hospice.
Clubul de vacanta Hospice este o oaza de relaxare pentru micutii ingrijiti la Hospice dar si pentru apartinatori.
Penultima zi a clubului de vacanta Hospice a continuat cu teatru de papusi.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.