Specialiști CIEB despre a patra doză: „Aceasta strategie nu urmărește scopuri medicale”!!!

Specialiști CIEB despre a patra doză: „Aceasta strategie nu urmărește scopuri medicale”!!!

0 187
multiple doses of covid-19 or coronavirus vaccines on table for vaccination to protect againt coronavirus mutated variants or to stop pandemic.

Ce spun specialiștii de la Comitetul Internațional de Etică Biomedicală (CIEB) despre a patra doză de vaccin anti-covid:
„Faptul că această strategie nu urmărește scopuri medicale este acum evident. De fapt, după doi ani și jumătate a unei presupuse situații de urgență în domeniul sănătății, mulți consideră că adevăratul obiectiv al gestionării așa-numitei pandemii a fost, mai degrabă decât introducerea obligației de vaccinare, introducerea Green Pass, care, la rândul său, a deschis treptat calea pentru introducerea unor instrumente similare de «recompensare» în diferite domenii: de la climă la energie, de la mediu la apă, reluând modelul chinezesc de «credit social».
Un model care și-a arătat recent adevărata utilitate ca instrument de control totalitar al populației cu ocazia tentativei de protest împotriva unei bănci chineze care înghețase conturile bancare a sute de mii de cetățeni: un protest care a fost zdrobit de autorități prin simpla monitorizare de la distanță a aplicațiilor protestatarilor și prin împiedicarea accesului acestora – în calitate de «infectați» – în orice mijloc de transport.
Astfel, atunci când șantajul vaccinării va fi înlocuit – prin lege – cu un alt șantaj (de exemplu, șantajul energetic: «dacă nu cumperi benzină de pe piața liberă, nu vei primi permis de muncă»; sau șantajul alimentar: «dacă nu cumperi semințe OMG pentru culturile tale, nu vei putea părăsi comuna ta»; sau șantajul educativ «dacă nu ești de acord cu o anumită viziune asupra istoriei, copilul tău nu va putea frecventa școala publică»), adevărata amploare a afacerii covid va fi evidentă și pentru acea parte a populației pentru care este încă greu de crezut că un guvern care a jurat credință Constituției ar putea ajunge să atenteze la sănătatea, siguranța și libertățile cetățenilor săi.
Problema este că, atunci când acest obiectiv va fi atins, va fi probabil prea târziu pentru a inversa cursul pe cale pașnică.”

Sursa: Preluat din „Avizul (nr. 13) privind „a patra doză” de vaccin anti-covid – Comitetul Internațional de Etică Biomedicală (CIEB)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.