Spartanii sunt campionii Romaniei

Spartanii sunt campionii Romaniei

0 248

FC Dinamo a folosit tema din filmul „300 – Batalia de la Termopile” in organizarea spectacolului dedicat inmanarii trofeului si medaliilor de campioni, pe terenul stadionului din Soseaua Stefan cel Mare facandu-si aparitia grupuri de „spartani”, calare sau cu caini, simbolul gruparii „ros-albastre”.
Echipa Dinamo a pierdut, sambata, meciul disputat pe teren propriu, in compania formatiei Unirea Urziceni, in etapa a XXXIII-a a Ligii I, insa asta nu i-a impiedicat pe suporteri sa invadeze terenul dupa fluierul final, pentru a sarbatori alaturi de jucatorii favoriti.
Spectacolul inmanarii trofeului de campioni a inceput cu un recital sustinut de cantaretul Stefan Banica Jr, pe o scena amplasata la tribuna a doua, unde au fost instalate si patru ecrane mari. Stefan Banica Jr. le-a cantat fanilor dinamovisti aproximativ 20 de minute, timp in care pe teren au intrat trei grupuri de „spartani”. Primii au intrat intr-o formatie de lupta – falanga – avand asupra lor scuturi si inaintand asa cum adevaratii spartani inaintau in lupta. Ulterior, pe teren au intrat „spartani” calare, care au facut inconjurul scenei amplasate la centrul terenului, iar dupa acestia si-au facut aparitia si „spartanii” cu caini.
La aproximativ 45 de minute de la incheierea meciului, suporterii i-au putut aclama si pe jucatorii echipei Dinamo, care au intrat pe teren tot intr-o formatie de lupta, fiind flancati de „spartanii” cu scuturi. Jucatorii erau imbracati in treninguri alb-rosii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.