Spanzurat in arestul Politiei

Spanzurat in arestul Politiei

0 109

Un tanar de 20 de ani s-a spanzurat in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Brasov. Sinucigasul, alaturi de un alt tanar in varsta de 16 ani, era arestat preventiv pentru 29 de zile, find cercetat pentru talharie dar si pentru furt de motoscutere.
Paul Coscodar din Dumbravita fusese incarcerat miercuri pentru o talharie comisa in urma cu o luna. In timpul cercetarilor oamenii legii au descoperit ca sinucigasul era suspect, alaturi de un complice, si in cazul furtului a 2 motoscutere, sustrase la inceputul lunii din fata unui bloc. Coscodar a fost diagnosticat cu o boala contagioasa motiv pentru care a fost incarcerat singur in arestul politiei. Aici a fost gasit joi seara spanzurat de bara de la draperie, la o ora de cand fusese prezentat instantei, cu un lant confectionat din cearceafuri, pe care le taiase cu coada canii primite la incarcerare.
Pentru acest incident seful arestului si politistii de serviciu vor fi cercetati disciplinar. Tanarul de 20 de ani era recidivist; in 2009 a fost condamnat pentru furt la 2 ani de inchisoare dar a fost eliberat in 11 februarie 2011. Prima amenda penala a primit-o in 2007.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.