Sorin Ovidiu Vantu nu mai este proprietar la Realitatea -Catavencu!

Sorin Ovidiu Vantu nu mai este proprietar la Realitatea -Catavencu!

0 158

Sorin Ovidiu Vantu spune ca a cumparat Realitatea direct pe numele copiilor lui, in 2004. Vantu a fost citat, intr-un articol Evenimentul Zilei, spunand ca „Nu eu, ci copiii mei sunt proprietarii trustului de presa Realitatea-Catavencu”.

EvZ citeaza un studiu Oxford Analytica potrivit caruia trusturile media controlate de oameni de afaceri precum Vantu, Patriciu si Voiculescu si-ar fi coordonat anul acesta atacurile impotriva lui Basescu, strategia fiind de a reduce interesul publicului pentru politica. Ziarul il citeaza pe Sorin Ovidiu Vantu spunand ca „nu eu, ci copiii mei sunt proprietarii trustului de presa Realitatea-Caþavencu. Iar ei nu au nici cel mai mic interes politic”.

Pagina de media il citeaza, la randul sau, pe Vantu spunand ca “nu eu imi voi mosteni copiii, ci copiii pe mine, asa ca am ales sa o fac in timpul vietii mele”. Sursa citata noteaza ca Vantu a mai declarat, fara a-i mentiona pe copiii sai, ca Realitatea este a „familiei” si precizeaza ca „potrivit informatiilor paginademedia.ro, Vitalie Dobanda [actionarul de la Blue Link Comunicazioni, ce detine Realitatea-Catavencu – n.r.] are un contract de tip – trustee- cu fiecare dintre cei doi copii ai lui Sorin Ovidiu Vintu, in mod egal”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.