Sorin Cartu: Nu ne-au picat deloc bine cele doua infrangeri cu Petrolul

Sorin Cartu: Nu ne-au picat deloc bine cele doua infrangeri cu Petrolul

0 204
Dupa dubla infrangere cu Petrolul Ploiesti, conducerea tehnica si jucatorii echipei FC Brasov strang randurrile si se pregatesc pentru urmatorul duel din campionat. Este vorba despre meciul din deplasare cu CFR Cluj, nimeni alta decat campioana Romaniei.
Antrenorul nostru, Sorin Cartu, asteapta de la elevii sai "o alta atitudine la acest meci, fata de cea aratata la meciul de Cupa. Nu ne-au picat deloc cele doua infrangeri cu Petrolul si de aceea trebuie sa ii recuperam pe baieti, mai ales din punct de vedere psihic. Avem probleme serioase de efectiv, dar vom alinia cea mai buna echipa cu putinta la ora jocului cu CFR. Iar jucatorii la care vom apela trebuie sa demonstreze ca au valoare si ca merita sa joace la FC Brasov. Este tipul de joc pe care in general il asteapta fotbalistii, in compania echipelor mari ale campionatului, iar CFR este un club mare al Romaniei. Si eu astept sa vad altceva din partea jucatorilor nostri, o mai mare mobilizare si o determinare in plus fata de ultimul joc. Cred in continuare ca ce s-a intamplat in ultima perioada a fost un accident si baietii vor demonstra asta".
Pentru partida de la Cluj, FC Brasov nu poate conta pe serviciile lui Cristi Munteanu, Bruno Madeira (suspendati), Paul Batin (imprumutat de la CFR), Iulian Tames (accidentat) si Cristi Ionescu nerefacut dupa o accidentare la genunchi suferita la meciul cu Rapid.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.