Sorin Cartu: Lumea din gura ajuta, concret nimeni nu vine cu bani

Sorin Cartu: Lumea din gura ajuta, concret nimeni nu vine cu bani

0 71

Sorin Cartu fostul antrenor al Universitatii Craiova, a declarat ca patronul Adrian Mititelu ar trebui sa vanda cativa jucatori pentru a face rost de bani si pentru a salva astfel formatia olteana confruntata cu mari probleme financiare.
„Dupa mine sunt doua variante. Ori vinzi echipa, ori din jucatori. Dar prima varianta pica din start, pentru ca lumea din gura ajuta, concret nimeni nu vine cu bani. A doua varianta vinzi din jucatori, faci echipa cu forte interne si poate fi chiar mai bine. Nici suporterii nu sunt o solutie, toti spun doar din gura, daca pui maine la nivel de oras ca cele patru milioane sa fie stranse, nu va veni nimeni. A vinde jucatori, este o solutie. Dai si sansa de afirmare pentru altii”, a spus Cartu.
Fostul portar Silviu Lung spera ca Universitatea Craiova sa iasa din aceasta situatie si sa ramana în prima liga. „Sper ca Universitatea Craiova sa treaca cu bine peste aceste clipe deosebit de grele prin care trece, sper sa se ajunga la o solutie prin care Universitatea sa poata ramane in prima liga. Ar trebui lasate toate orgoliile la o parte si printr-un parteneriat, ca Adrian, Primãria, Prefectura si alte persoane sa putem ajuta Universitatea. Nu stiu daca la noi se poate vorbi de socios, din cauza situatiei economice prin care trece aceasta tara, chiar daca la Craiova sunt niste suporteri extraordinari”, a completat Silviu Lung.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.