SONDAJUL DE SARBATORI

SONDAJUL DE SARBATORI

0 92

Nici zapada si gerul, nici apropierea sarbatorilor par a nu schimba optiunile romanilor. Nu avem nici macar o reactie, desigur – in sondaje, daca strazile sunt pline de zapada, ca masinile stau blocate, nici daca in ultima duminica, de la Sinaia pana la Bucuresti s-au facut sase ore. Nu avem rectie, sau inca nu a fost sesizata de sondaje, are mai putina importanta chiar daca clasa politica si-a mai „tras” o lege care o „defavorizeaza”, facandu-si cadou casele de protocol .


Un sondaj INSOMAR arata ca intentiile de vot ale romanilor nu s-au modificat semnificativ fata de precedenta masuratoare, efectuata luna trecuta


Daca maine ar avea loc alegeri parlamentare, dintre romani ar vota:


o?????? 40 % cu PD,


o?????? 18% cu PSD,


o?????? 13% cu PNL,


o?????? 7% cu UDMR,


o?????? 6% cu PLD


o?????? 5 % cu PRM.


Cercetarea a fost realizata in perioada 6-10 decembrie, inainte de fuziunea dintre PD si PLD. Doar asa se explica de ce noul PD minus L, nu este primul cu peste 50%.


Intre personalitatile politice in care romanii au cea mai mare incredere, lucrurile tot neschimbate raman:  • presedintele Traian Basescu – 53 %,

  • Theodor Stolojan – 34%,

  • Calin Popescu Tariceanu – 27%,

  • Emil Boc – 26%,

  • George Becali – 21%

  • ?Mircea Geoana – 18 %.

Poate ca asistam, in aceasta iarna la un transfer („mijlocit” de Hrebenciuc), in clasa politica, „varful” Becali la schimb cu „fundasul” Geona.


Ca si in fotbal „perioada mercato”, abia a inceput si pana la sfarsitul lui ianuarie sigur, nu vom avea putine …surprize.


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.