Sondaj CURS: Prezență de 34% la referendumul pentru familie / 90% dintre...

Sondaj CURS: Prezență de 34% la referendumul pentru familie / 90% dintre participanți vor vota DA

1 128
Un procent de 34% dintre românii cu drept de vot ar urma să participe la referendumul pentru modificarea definiţiei familiei în Constituţie, desfășurat în acest weekend, potrivit unui sondaj CURS realizat între 20 septembrie și 1 octombrie.
Sondajul, efectuat pe un eșantion de 1.067 de persoane și având o marjă de eroare de 3%, relevă totodată că 90% dintre cei care merg la vot vor opta pentru modificare.
 
  • De amintit condițiile de valabilitate și validare ale referendumului:
  • Referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puțin 30% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente.
  • Rezultatul referendumului este validat dacă opțiunile valabil exprimate reprezintă cel puțin 25% din cei înscriși pe listele electorale permanente.
  • Conform celui mai recent anunț făcut de Autoritatea Electorală Permanentă, 18.950.674 de cetățeni cu drept de vot figurează în Registrul electoral (672.178 cu domiciliul în străinătate).
Una dintre principalele concluzii ale acestui sondaj pe tema referendumului pentru familie este aceea că „se observă o polarizare a respondenților, relativ puțini ezitând să opteze într-un fel sau altul”, precizează CURS.
Astfel, „ținând cont de fenomenul migrației, dar și de alți factori, estimarea prezenței la vot este de 34%”, mai spune CURS.

De asemenea, potrivit sondajului, dintre cei care au exprimat o părere, 90% au spus că vor vota pentru modificare (adică „DA”).


Precizări metodologice:

CURS a realizat sondajul de opinie în perioada 20 septembrie – 1 octombrie 2018, pe un eșantion de 1.067 de persoane, reprezentativ pentru populația României cu drept de vot, în vârstă de 18 ani și peste. Marja maximă admisă de eroare statistică este de 3%.

Sursa: HotNews.ro

COMENTARII

  1. Inca de la inceput vreau sa fiu cat se poate de clar, am zis ca merg, cu familia, la acest referendum. Nu o fac din alt motiv decat cel din convingere. Societatea, asa cum este impinsa in aceste timpuri, se indreapta spre o zona cu imense probleme ce pot duce la chiar la distrugerea integrala a rasei umane. Blocarea alunecarii spre o panta in care LGBT va decide totul nu poate fi blocata doar cu un referendum. Dar acesta poate insemna o mica bariera, un inceput. Ce ni se pregateste este un cosmar. Au incercat prin ultimele razboaie mondiale reducerea drastica a populatiei. Are dreptate dl prof. Ion Coja care spune ca al doilea razboi mondial (ww2) nu este altceva decat un genocid impotriva rasei albe. Sa scoti, cum a facut-o Hitler copii 14-16 sa lupte, fara avea sanse, nu poate fi explicat decat prin distrugerea intentionata a europenilor, majoritari albi. Acestor dementi razboaiele le-au clarificat solutia care poate fi adoptata pentru a diminua populatia – trebuie lovit in femeie, pentru ca doar ea procreeaza. De aici exarcerbarea acestei directii – LGBT, extrem de periculoase in evolutia societatii umane. Tinta lor este femeia. Vedeti pana unde se merge, in Franta, Anglia America, Canada, etc.?! Deturnarea este promovata legal inca din educatia primara, din scoala. Vedeti cele mai mare scandal in deturnarea sensului corect al vietii se regaseste in bisericile rupte acum o mie de ani din marea credinta crestina. Occidentul este si acum la comanda acestei directii de distrugere a familiei, printr-o interpretare aiuritoare a dogmei religioase.
    Am asistat uimit la zecile de argumente oferite de un evanghelist pentru a nu merge la referendum. In momentul in care am avut rabdare sa-i combat pe rand argumentatele folosite pentru boicota referendumul a apelat la ultimul argument – asa a spus preotul. Sunt siderat, acest preot este un dusman al familie? Cum poate fi explicat acest ordin dat enoriasilor de a nu merge la vot? Cum poate fi un om, nascut din femeie, sa fie impotriva familiei traditionale? Un slujitor a lui Dumnezeu sa se opuna casatoriei dintre un barbat si o femeie, asa cum vine din poruncile biblice? Este prea mult! Se vede ura impotriva normalitatii. Ce poate urma dupa acesti oameni, altceva …decat potopul.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.