Solutii tehnocrate! Cum se impoziteaza DARUL de NUNTA? Cum vor fi platiti...

Solutii tehnocrate! Cum se impoziteaza DARUL de NUNTA? Cum vor fi platiti manelistii?

0 365
O modificare adusă de actul normativ începând cu 1 august 2016, va da posibilitatea organizatorilor de nunţi şi botezuri, pentru operaţiunile de încasări în numerar pe zi, de la persoane fizice, să solicite organului fiscal, în cazuri justificate, aprobarea unui alt plafon de încasări, decât cel de 10.000 lei/persoană, aşa cum prevede acum legea”, se arată în comunicat.
‘Organul fiscal va decide cu privire la cererea depusă  prin emiterea unei decizii care are valabilitate 1 an de la data comunicării şi poate fi reînnoită la cererea solicitantului. Totodată, li se permite agenţilor economici care efectuează plăţi către persoane fizice, indiferent de destinaţia acestora, să retragă din bancă sume mai mari decât plafonul existent în prezent’”, se mai spune în comunicat.
Totodată, OUG adoptată marţi de Guvern vizează acordarea unui regim fiscal simplificat şi a unui tratament fiscal specific în ceea ce priveşte impozitarea veniturilor operatorilor statistici pentru realizarea de statistici oficiale.
‘Un alt aspect reglementat de ordonanţa de urgenţă vizează acordarea unui regim fiscal simplificat şi tratament fiscal specific în ce priveşte impozitarea veniturilor operatorilor statistici pentru realizarea de statistici oficiale. (Ati inteles ceva?)… Culegerea de date prin operatorii de teren, cum ar fi cei la care apelează Institutul Naţional de Statistică şi alte instituţii publice, este deosebit de importantă pentru respectarea cerinţelor regulamentelor UE în ce priveşte statisticile oficiale’, se mai arată în comunicatul citat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.