Soluție disperată : Complexul sportiv de la Flushing Meadows se transformă, temporar,...

Soluție disperată : Complexul sportiv de la Flushing Meadows se transformă, temporar, în spital!

0 148

Exact ca în vremuri de război, unele construcții importante se transformă, în această perioadă, în spitale, ca o soluție disperată, pentru tratarea numeroaselor cazuri de infectare cu coronavirus. Este cazul SUA, cel mai afectat stat de pe planetă de pandemia devastatoare…Astfel, autoritățile de la New York au decis ca o parte a Centrului Național de Tenis „Billie Jean King”, locul de desfășurare al turneului de Grand Slam de la US Open, să fie transformat într-un spital cu 350 de paturi.  Complexul sportiv de la Flushing Meadows este și cea mai importantă arenă de tenis din Statele Unite. Turneul de Grand Slam din acest an ar trebui să debuteze, în mod normal, în 24 august.

Chris Widmaier, purtătorul de cuvânt al USTA (United States Tennis Association), forul care deține Centrul Național „Billie Jean King”, a declarat: Suntem aici pentru a ajuta, nu există două posibilități în acest sens. New York este casa noastră, suntem împreună în toate”.

Totodată, bucătăriile de la US Open vor fi folosite pentru a pune la dispoziție 25.000 de pachete de masă pe zi 

Autoritățile din New York încearcă să crească capacitatea spitalelor din metropolă cu până la 87.000 de paturi pentru a face față focarului de coronavirus.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.