Solidaritate brasoveana sub obladuirea Mitropolitului

Solidaritate brasoveana sub obladuirea Mitropolitului

0 50

Consiliul Judetean aloca 200.000 de lei pentru ajutorarea saracilor din judet. Proiectul cu motto-ul ce mie-mi prisoseste, altuia-i lipseste se numeste Solidaritatea Brasoveana si va fi derulat in colaborare cu Mitropolia Ardealului. 24.000 de persoane vor beneficia de ajutoarele stranse in sase centre organizate in judet.
Proiectul s-a nascut din initiativa Consiliului Judetean, agreata de Mitropolia Ardealului. Criza din ultimii ani a afectat multe familii si un ajutor in imbracaminte si alimente oferit acestora este un gest crestinesc obisnuit pentru biserica ortodoxa. In judet se vor organiza 6 centre in care vor fi stranse ajutoarele iar comitetele bisericilor vor fi cele care vor imparti bunurile.
Cele 6 centre vor fi infiintate la Brasov, Fagaras, Rupea, Rasnov, Sacele si Orasul Victoria. Fiecare din acestea va fi dotat cu computere care vor permite gestionarea si directionarea bunurilor inspre centrele din diverse orase. In primul an, de acest proiect vor beneficia 24.000 de persoane; organizatorii spera insa ca toate cele 46.000 de persoane care ar avea nevoie de sprijin sa simta Solidaritatea Brasoveana.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.