SolePAD va invata sa claditi afaceri durabile la Brasov

SolePAD va invata sa claditi afaceri durabile la Brasov

0 87

Marti, 14 octombrie 2008, ora 9.00, reprezentantii mediului de afaceri din judetele Brasov si Covasna sunt invitati la cea de-a 31-a editie a conferintelor SolePAD si cea de-a doua desfasurata la Brasov.
Organizat de Agora Media, evenimentul va avea loc in sala de conferinte Europa I a Hotelului Aro Palace.
SolePAD, Solutii Eficiente pentru Afaceri Durabile, este singurul program de conferinte B2B din Romania care ofera participantilor atat accesul nemijlocit la furnizorii de solutii informatice pentru administrarea afacerilor, cat mai ales la surse de finantare rambursabile si nerambursabile, atat pentru achizitiile de tehnologie, cat si pentru orice alt domeniu.
Agenda SolePAD Brasov va incerca sa raspunda unor probleme de afaceri specifice, prin prezentarea solutiilor IT&C oferite de partenerii acestei editii: Vodafone, Sistec, IBM, Dell, ID System – Wyse, Power Systems Rom, Class IT, Fujitsu Siemens Computers si HP. Informatii despre finantari vor fi puse la dispozitia participantilor de reprezentanti ai EUGA, OTIMMC si MCTI.
Parteneri media: IubescBrasovul.ro, acasa.ro, ClubAfaceri.ro, Comunicatedepresa.ro, Finantare.ro, PRwave, PRdirectory si publicatiile Agora Media: eWeek, Channel Partner, PC Magazine si Agora News.
Pentru alte informatii despre SolePad 2008 Brasov cat si pentru alte evenimente organizate de Agora Media, accesati www.agora.ro.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.