În etapa a 13-a a ligii secunde de fotbal, etapă intermediară care se dispută mâine, FC Braşov se deplasează tocmai lângă Arad, pentru meciul cu Şoimii Pâncota. Pentru FC Braşov, echipa gazdă este o necunoscută, după cum a apreciat antrenorul Adi Szabo : ,,Suntem dezavantajaţi de faptul că nu cunoaştem mare lucru despre acestă echipă. Nu avem imagini cu Şoimii Pâncota, aşa cum ei, probabil au, după ce partidele noastre au fost televizate. Avem doar nişte informaţii, de la diverşi antrenori sau alte persoane. În plus, echipa gazdă este pregătită de un antrenor cu mare experienţă, Ionuţ Popa. Noi suntem pregătiţi, din toate punctele de vedere şi ne dorim mult să obţinem un rezultat pozitiv, care va continua munca depusă şi rezultatele de până acum ale echipei”

Echipa braşoveană nu va putea beneficia de serviciile lui Vlad munteanu, accidentat, iar Codoban, cu dureri lombare, este incert.

Înaintea acestei etape, FC Braşov ocupă locul 6 în clasament, cu 19 puncte, în timp ce Şoimii Pâncota se află pe locul 10, cu 15 puncte.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.