Soferul care a nenorocit-o pe Iulia Ganea este reurmarit penal

Soferul care a nenorocit-o pe Iulia Ganea este reurmarit penal

0 741

Dosarul accidentului care a paralizat-o pe Iulia Ganea a fost la un pas sa fie ingropat de anchetatori. Motivul este ca tanara, care se afla intr-o stare vegetativa de mai bine de un an, nu a depus plangere impotriva soferului care a spulberat-o pe trecerea de pietoni din Cristian. Procurorii au decis joi redeschiderea umaririi penale impotriva soferului

Dosarul accidentului care a paralizat-o pe Iulia Ganea a fost la un pas sa fie ingropat de anchetatori. Motivul este ca tanara, care se afla intr-o stare vegetativa de mai bine de un an, nu a depus plangere impotriva soferului care a spulberat-o pe trecerea de pietoni din Cristian. Procurorii au decis joi redeschiderea umaririi penale impotriva soferului.
Liviu Neculicioiu, functionar in cadrul Primariei Cristian, aflat in stare de ebrietate la volanul masinii sale, o accidenta grav, in 18 mai 2015, pe Iulia, insarcinata in opt luni, care se angajase in traversarea strazii pe o trecere de pietoni, alaturi de sotul, ei, paramedic SMURD. Iulia a fost aruncata cativa metri pe sosea. Bebelusul s-a nascut prematur prin cezariana insa a murit dupa doua zile la maternitate.
De atunci, Iulia Ganea este in stare vegetativa si nu a depus plangere in termenul de trei luni de la producerea accidentului, motiv pentru care procurorul de caz a decis clasarea dosarului.neculicioiu
Procurorii au revenit asupra deciziei din luna martie joi cand prim procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov a decis redeschiderea dosarului. In timp ce sotul se lupta pentru a i se face dreptate, Iulia se afla in Israel la tratament.
Se vad deja mici progrese insa medicii spun ca recuperarea facuta in Romania nu a fost una ca la carte.
Potrivit lui Laurentiu Ganea, sotul Iuliei, specialistii israelieni spun ca nu s-a lucrat deloc pe coloana vertebrala si pe musculatura spatelui si a gatului si de aceea exista o atrofie musculara.
Liviu Neculicioiu, soferul care a spulberat-o pe trecerea de pietoni pe Iulia Ganea, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si vatamarea fatului. Soferul a fost condamnat definitiv pe 10 februarie anul acesta la pedeapsa de 2 ani si 4 luni cu executare, dupa ce initial primise o pedeapsa cu suspendare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.