Soferi de vehicule pline cu pasageri, beti la volan

Soferi de vehicule pline cu pasageri, beti la volan

0 492

Un sofer RAT care transporta 30 de pasageri si un sofer de microbuz care transporta zece pasageri au fost prinsi bauti la volan. Polițiștii rutieri au efectuat, ieri, intre orele 06.00 si 10.00, un control in municipiul Brașov pentru verificarea legalitații transportului public de persoane, in baza unui plan de acțiune național al Direcției Rutiere din cadrul Poliției Romine

Un sofer RAT care transporta 30 de pasageri si un sofer de microbuz care transporta zece pasageri au fost prinsi bauti la volan. Polițiștii rutieri au efectuat, ieri, intre orele 06.00 si 10.00, un control in municipiul Brașov pentru verificarea legalitații transportului public de persoane, in baza unui plan de acțiune național al Direcției Rutiere din cadrul Poliției Romine. Oamenii legii au actional in zona autogarilor, la intrarile si ieșirile din Brașov si au conmtrolat 195 autovehicule de transport persoane.
Un barbat de 46 ani, care conducea pe strada Harmanului autobuzul in care se aflau 30 persoane, a fost depistat cu o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat. rat soferi
Soferul a fost condus la spital pentru recoltare probe biologice, iar polițiștii i-au intocmit dosar penal.
A mai fost depistat un barbat care conducea un microbuz in care se aflau 10 persoane, avind o alcoolemie 0,14 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Polițiștii l-au amendat cu 1.125 lei și i-au ridicat permisul de conducere in vederea suspendarii pentru 90 de zile.
In total, in timpul actiunii, politistii au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale in valoare totala de 15.500 lei si au retras doua certificate de inmatriculare ,intrucit autovehiculele aveau expirat termenul de valabilitate al inspecției tehnice periodice.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.