Sofer strivit de o grinda de piatra pe DN1A

Sofer strivit de o grinda de piatra pe DN1A

0 1177

Un sofer de 41 de ani a murit ieri dimineata strivit de grinda capului de pod pe care il lovise. Din cauza vitezei, brasoveanul a pierdut controlul autoutilitarei intr-o succesiune de curbe pe DN1 A, in zona Cheia. Cisterna a intrat in cap de pod si s-a rasturnat pe o parte, in afara carosabilului

Un sofer de 41 de ani a murit ieri dimineata strivit de grinda capului de pod pe care il lovise. Din cauza vitezei, brasoveanul a pierdut controlul autoutilitarei intr-o succesiune de curbe pe DN1 A, in zona Cheia. Cisterna a intrat in cap de pod si s-a rasturnat pe o parte, in afara carosabilului, iar soferul, care nu purta centura de siguranta, a fost proiectat prin parbriz la trei metri in afara masinii.
O grinda de piatra, cu lungimea de sapte metri s-a desprins in urma impactului si a cazut peste sofer, care a decedat pe loc.
In jurul orei 10, echipajele de urgenta ale ISU Brasov au fost solicitate sa intervina pe Drumul National 1 spre Cheia, la 13 km departare de Sacele. Autoutilitara incarcata cu furaje pentru pasari era rasturnata de pe un pod, in afara carosabilului, cel mai probabil din cauza vitezei excesive cu care circula soferul, spune inspector Cosmin Giosanu, purtator de cuvant Politia Rutiera Brasov.acci grinda1
Nu impactul cu capul de pod i-a curmat insa viata soferului. O grinda de piatra, lunga de peste 7 metri, s-a prabusit peste el in rapa.
Medicii nu au putut face altceva decat sa constate decesul barbatului. Se pare ca omul ar mai fost inca in viata daca ar fi purtat centura de siguranta.
Barbatul de 41 de ani se afla in timpul serviciului si se indrepta catre Codlea, cu un transport furajer pentru firma la care lucra.
Un alt coleg de-al sau era la doi km distanta in spatele sau in momentul in care s-a petrecut tragedia.
Soferul decedat locuia in Vulcan si nu apucase inca sa isi intemeieze o familie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.