Societatile europene vor fi complet destabilizate, daca ii primesc pe toti...

Societatile europene vor fi complet destabilizate, daca ii primesc pe toti refugiatii !!

0 376

Acesta a fost avertismentul reamintit de seful guvernului francez, care contrazice in mod deschis, politica cancelarului german.In aceste conditii, Angela Merkel a incercat sa obtina garantii ca Turcia va reduce fluxul migrantilor, care intra in Europa, in ritm de 2-3.000 pe zi…
Afluxul record de refugiati reprezinta o sansa pentru Germania”, spunea Angela Merkel Se gandea probabil la sutele de mii de locuri de munca vacante din cea mai importanta economie a Europei.Sperantele ii sunt insa spulberate chiar de adjunctul care a spus pe sleau ca refugiatii nu sunt nici prea educati nici prea dorrnici de munca.
Sigmar Gabriel vice-canceler al Germaniei: „80% dintre refugiati nu au niciun fel de calificare. O parte tot mai mare dintre ei sunt analfabeti. Si nici nu vor sa treaca printr-o ucenicie, pentru ca vor sa faca rapid bani”.
Tot mai criticat in tara sa, cancelarul german incepe sa fie izolat si pe plan european. REFUGIATI  NNNR
Intr-un interviu acordat postului BBC, premierul francez nu s-a sfiit sa declare ca Europa trebuie sa transmita un mesaj diferit fata de cel al dnei Merkel.
„Germania se confrunta cu o mare provocare. Trebuie sa ajutam Germania. Dar primul mesaj pe care noi trebuie sa-l transmitem acum, cu cea mai mare fermitate, este sa spunem ca nu-i vom primi pe toti refugiatii in Europa, deoarece un mesaj care spune ‘vino, vei fi primit’ provoaca miscari majore.
Azi, orice declaratie a unui oficial european ajunge imediat pe ecranul telefoanelor inteligente din toate taberele de refugiati”,
a spus Manuel Valls. Totodata, Valls nu-si ascunde pesimismul cu privire la sansele de supravietuire ale spatiului Schengen al liberei circulatii in Europa.
“Eu as zice ca spatiul Schengen ar putea muri. De fapt, daca Europa nu este capabila sa-si protejeze frontierele, atunci proiectul european, Uniunea Europeana, in sine ar putea muri”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.