Social-democratii s-au decis: Geoana premier!?

Social-democratii s-au decis: Geoana premier!?

0 57


Dupa intalnirea de la Bran a staffului PSD, intalnire la care au participat si noii consultanti de imagine ai social-democratilor, reprezentantii firmei Penn, Schoen and Berland Associates, firma care, se spune i-a asigurat 3 mandate lui Tony Blair, iar acum se ocupa de imaginea fostei Prime Doamne a SUA, Hillary Clinton.


Discutiile, care au avut loc la pensiunea Cristal din Bran, proprietate a deputatului PSD Constantin Nita s-au finalizat cu o concluzie clara: PSD nu va mai sustine un guvern de dreapta. In aceste conditii, social-democratii sunt decisi sa introduca in Parlament o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu. Daca aceasta motiune se va finaliza cu demiterea Guvernului Tariceanu, social-democratii il vor propune pe Mircea Geoana pentru functia de premier, a declarat dupa intalnire deputatul Constantin Nita. El nu exclude posibilitatea unei repuneri in drepturi a PSD, care, practic a castigat alegerile parlamentare, intrunind cel mai mare procent de voturi. Totusi, in luarea unei decizii nu poate fi ignorat presedintele, cu care se vor purta negocieri.

Pana atunci insa, ramane de vazut daca motiunea este o treaba serioasa, ori, cum acuza liderul democrat Emil Boc, doar un act de santaj la adresa guvernului

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.