SMS pentru parintii elevilor chiulangii

SMS pentru parintii elevilor chiulangii

0 77

In viitorul apropiat elevii nu vor mai absenta nemotivat de la scoala si asta nu pentru ca sistemul scolar a devenit mai atractv, ci pentru ca Primaria Napoli a conceput un soft prin care parintii elevilor chiulangii sunt instiintati prin sms despre situatia absentelor copiilor.
Softul a fost donat de catre Primaria orasului Napoli Primariei sectorului 4 si va fi utilizat in toate cele 14 licee din sector. Parintii nu trebuie sa-si faca griji pentru costurile acestui program deoarece reprezentantii administratiei publice de sector au precizat ca serviciul este gratuit.
Pana sistemul va fi implementat in toate unitatile de invatamant, parintii pot opta pentru „detectivii” care urmaresc activitatea scolara a elevilor. Astfel in judetul Timis sunt disponibile astfel de servicii.
Ideea de „a face pe detectivul” i-a venit lui Sergiu Budau care, pentru 54 de lei pe luna, va tine la curent cu activitatea scolara a copilului dumneavoastra.
Cei mai multi clienti vin insa din randul parintilor care au avut probleme in repetate randuri cu odraslele lor. „O mamica ne-a spus ca fiul ei a ars carnetul de note, iar alta s-a plans ca fiul si-a facut propriul carnet, falsificand stampila scolii”, a exemplificat Budau.
Sunt si parinti care apeleaza la serviciile lui Sergiu Budau pentru ca sunt foarte ocupati: „Sunt oameni care pleaca in delegatii sau nu au timp sa treaca pe la scoala si apeleaza la noi chiar daca au incredere in copii”, a spus Budau.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.