Slumdog Millionaire de Brasov

Slumdog Millionaire de Brasov

0 107

De obicei, falimentul cate unei societati ii pune pe drumuri pe angajatii care au avut ghinionul sa fie pe statul de plata al firmei. Alti nenorocosi ajung in aceeasi situatie dupa ce banca la care aveau depusi banii a dat faliment. Asa cum s-a intamplat cu CAR-ul Universul Familiei, al carui administrator, Nicolae Nedelcu, a anuntat falimentul la inceptul anului.
Desi numerosi pensionari au ramas pagubiti de sume consistente, nu inseamna neaparat ca au ajuns pe drumuri dupa declararea falimentului. Dar unii din ei erau deja pe drumuri inainte sa stie ca au pierdut banii. E vorba despre babuta de 82 de ani, originara din Bran, care avea depusi la Universul Familiei nu mai putin de 4 miliarde de lei vechi. In ciuda averii depozitate la CAR-ul falimentar, babatia miliardara se ocupa de multa vreme cu cersitul pe la usile supermarketurilor din oras. Angajatii au recunoscut-o, dupa ce au vazut-o la televizor printre pagubitii constituiti in creditori, in incercarea de a-si recupera banii depozitati la firma de familie a lui Nedelcu.
Mai greu le-a cazut, probabil, s-o recunoasca clientilor care i-au pus banuti in palma, dupa ce s-au impiedicat de ea la iesirea din magazin. Probabil ca acum se vor gandi de doua ori inainte de a intinde o fisa sau o bancnota cersetorilor. Nu de alta, dar unii dintre ei pot fi miliardari scapatati, deghizati in batranei decrepiti.
Slumdog Millionaire a fost pelicula cea mai premiata anul acesta in Noaptea Oscarurilor. Povestea unor cersetori din India deveniti milionari dupa ce au castigat la un concurs a impresionat deopotriva juriul si audienta. Octogenara din Bran cu cei mai multi bani in conturile CAR-ului Universul Familiei ar putea fi oricand eroina unui film la fel de celebru.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.