Slujba religioasa pentru surdo-muti la Brasov

Slujba religioasa pentru surdo-muti la Brasov

0 112
Zeci de persoane cu deficiente de auz si de vorbire din Pitesti, Brasov si Fagaras au avut posibilitatea de a participa la marea sarbatoare a Bunei Vestiri, in Paraclisul Bisericii 'Sfintii Imparati Constantin si Elena' din Parohia Ortodoxa 'Valea Cetatii' Brasov, informeaza ziarul Patriarhiei.
Sfanta Liturghie a fost oficiata pentru credinciosii surdo-muti de catre preoti specializati, precum pr.conf. univ. dr. Constantin Onu, director de program Master Teologie – Misiune si slujire prin limbajul mimico-gestual din cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa 'Sfanta Mucenita Filofetia', Universitatea din Pitesti, pr. Catalin Taru de la Biserica Ortodoxa pentru surzi 'Sf. Grigorie Palama' din Pitesti, pr. Zavate Vasile, preot misionar in cadrul Centrului National de pregatire si catehizare a persoanelor cu deficiente de auz si vorbire din Pitesti.
Dupa cum a precizat pentru „Ziarul Lumina” pr. Corneliu Garbacea, parohul Bisericii 'Sfintii Imparati Constantin si Elena, la slujba au fost prezenti 64 de credinciosi surdo-muti din Pitesti, Brasov si Fagaras.
La finalul Sfintei Liturghii, din partea Parohiei Ortodoxe 'Valea Cetatii', si a unor persoane credincioase, Gheorghe Duicu si Ioan Duicu, au fost oferite pachete cu alimente celor 64 de credinciosi surdo-muti prezenti.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.