Slow Food editia a VI-a – alimente ecologice la Brasov

Slow Food editia a VI-a – alimente ecologice la Brasov

0 169

Sambata va incepe la Brasov, de la ora 10.00, Targul de produse traditionale “Roadele Pamantului”, eveniment organizat de catre Slow Food Brasov. La eveniment vor fi prezenti mai mult de 25 de producatori, reprezentand mai multe zona ale tarii. Important de stiut de catre brasoveni este ca targul se desfasoara cu regularitate la sfarsitul fiecarei luni. Luna aceasta, evenimentul va avea loc in zilele de 29 si 30 august 2009 in curtea Bibliotecii Judetene Brasov. Intervalul orar in care brasovenii pot face cumparaturi la acest targ este 10:00-16:00.

Targul in sine este o piata volanta unde toate produsele sunt vandute chiar de catre producatori sau de reprezentanti directi ai acestora, fara a exista intermediari. Slow Food Brasov aduce la Brasov, ca de fiecare data un targ unde se pot cumpara si intalni producatori autentici si produse de cea mai buna calitate. Printre atractiile targului vor fi cu siguranta carnati la topor din Bucovina, tekeroi – branza de Harghita, magiun de Topoloveni si multe alte produse originale.

Ineditul acestei editii a targului este faptul ca invitatul special va fi un mic producator de legume si fructe din centrul Brasovului. Constantin Mirel Popa, brasoveanul in cauza, va oferi celor interesati informatii despre propria sa gradina de legume si zarzavaturi situata in spatele casei sale de pe o strada a Brasovului

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.