Sloganul lui Nati Meir

Sloganul lui Nati Meir

0 192

„O vrei pe Monica? Trebuie neaparat sa semnezi pentru Nati Meir pentru a-ti indeplini dorinþa.”
Nu este o gluma deplasata, ci un slogan de campanie. Slogan de prost gust si pentru betivii de cartier. Cam asa vrea ovreiul – repet ce am afirmat si in alte dati: tot respectul pentru evreii corecti si statul Israel, toata repulsia fata de jidanii de joasa speta – sa ajunga la Cotroceni si sa conduca Romania.
Caci asa isi strange Nati Meir, cu un asemenea slogan, semnaturi pentru candidatura la presedintie. Si va ajunge sa stranga numarul necesar pentru ca exista destui romani necajiti care, contra a cinci sau zece lei, sunt gata sa-si vanda semnatura unui sarlatan de doi bani, care nici romaneste nu stie sa vorbeasca asa cum trebuie.
In actiunea de strangere a semnaturilor, Nati Meir mizeaza foarte mult pe farmecul si notorietatea purtatoarei sale de cuvant, Monica Columbeanu, o femeie, de fapt, obisnuita si cu privire de multe ori bovina, fara sclipirea inteligentei si bazandu-se doar pe niste sunculite probabil indreptate (si) artificial. Iar la multi oameni simpli, pe care acasa, din pacate, ii asteapta doar tentative de femei, tine figura, mai ales dupa un sprit, cu care Nati va fi precis darnic, el gandindu-si actiunea dupa model interbelic.
„Ideea este: daca vreti pe Monica Columbeanu ca purtator de cuvant al lui Nati Meir in politica, trebuie sa il semnezi pe Nati Meir. Daca eu vreau sa ajung in Cotroceni si sa raman in politica romaneasca si daca vreti si pe Monica Columbeanu, semnati pe Nati Meir. Si o primiti si pe Monica Columbeanu purtator de cuvant”, ne plictiseste Nati Meir cu o subtilitate intalnita printre boschetari.
Aspirantul la functia de presedinte al Romaniei spune ca sloganul merge foarte bine si a strans 6.000 de semnaturi in 24 de ore.
Oricine semneazã pentru candidatura lui Meir, poate ajunge fericitul posesor al unei periute de dinti, probabil ca sa se spele dupa ce se pupa cu acest detestabil candidat si cu purtatoarea sa de cuvant.
Dar eu vad in aceste periute de dinti o ofensa la adresa romanilor, ele fiind daruite si ca semn ca suntem un popor de nespalati. Iar o asemenea insulta nu poate ramane nesanctionata.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.