Sloganul electoral al lui Neagoe Otilian, furat de la Politia rutiera?

Sloganul electoral al lui Neagoe Otilian, furat de la Politia rutiera?

0 62

Desigur, campania electorala n-a fost inca lansata oficial, dar in afara de timpii de antena si de afisajul in locuri publice, politicienii sunt liberi sa-si prezinte programele electorale. Care programe sunt admirabile, sublime, dar lipsesc cu desavarsire. In conditiile in care oamenii acestia care aspira la voturile noastre nu reusesc sa transmita mesaje de impact privind fie realizarile lor in functiile pe care le-au ocupat pana acum, fie proiecte interesante de viitor, ne tin atentia treaza cu tot felul de prostii. S-a lansat prima transa de candidati, s-a lansat a doua transa de candidati, s-a lansat si candidatul pentru primaria cutare, lansare, asta este cuvantul de ordine. Culmea lansarii a atins-o senatorul PSD Otilian Neagoe, aspirant la sefia Consiliului Judetean, care, la ceva vreme dupa ce si- a lansat candidatura, si-a lansat sloganul. „Prima prioritate – viata oamenilor”, ne ademeneste Neagoe. Numai ca sloganul acesta este un plagiat dupa sloganul programului derulat de Politia rutiera pentru scaderea numarului de accidente.
Pe drumurile nationale sunt amplasate panouri mari in care Politia ne spune, pe buna dreptate, “Viata are prioritate”. Degeaba usoara schimbare facauta de Neagoe, sloganul tot cu gandul la circulatie ne duce!
Este clar ca peste inca doua saptamani fostul prefect isi va lansa si programul electoral, care nu m-ar mira sa sune astfel:
“- traversati strada doar prin locurile permise;
– asigurati-va inainte de a va angaja in traversare;
– nu uitati, pietonul se opreste mai usor decat autovehiculul, in conditii dificile de drum;
– supravegheati copiii, atunci cand sunt participanti la traficul rutier! Nu le dati exemple negative legate de respectarea normelor rutiere!”
E in regula, macar educatie rutiera sa facem, daca altceva nu merge. Decat sa arate cu degetul catre altul, punandu-se in situatia de a fi la randul sau aratat, este mai constructiv pentru un fost prefect si actual senator sa ne invete ceva util.
Revenind la slogan, sa vedem si versiunea lui Neagoe, el zice ca lui i-a venit ideea si explica si de ce: “polarizarea societatii va avea ca efect derogari sociale, infractionalitate si multa tristete si deznadejde”. Tristete? Jale! Si cu astfel de programe electorale “lasciate ogni speranza!”

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.