Skoda Superb a fost lansata la Poiana Brasov

Skoda Superb a fost lansata la Poiana Brasov

0 194

Skoda a lansat oficial, intr-un eveniment organizat la Poiana Brasov, noul model Superb, a doua generatie a modelului de top din gama constructorului ceh.
Noul model Superb este complet original si nu mai seamana cu nici un var neamt de-al sau, Volkswagen sau altele asemenea.
In afara de infatisarea eleganta si impunatoare, noua Skoda Superb dispune si de alte puncte forte. Unul ar fi modul dual in care ai acces la portbagaj. Acesta functionand pe sistemul „twin-door”: la o prima apasare a levierului se deschide doar trapa portbagajului. La actionarea unui levier adiacent, trapa si geamul spate devin corp comun si se deschid impreuna, ca un hayon.
„Asistentul pentru parcare” este cea de-a doua dotare originala a variantei Superb. Computerul de bord, impreuna cu cei 10 senzori de parcare, realizeaza parcarea laterala cu spatele in locul soferului. De fapt, asistentul de parcare actioneaza doar volanul – soferul trebuie doar sa apese acceleratia sau frina, dupa caz.
Confortul interior este remarcabil, mai ales, spatiul generos de care se bucura pasagerii din spate.
Transmisia poate fi manuala cu sase trepte sau automata cu 7 trepte DSG. Exista si cateva variante cu tractiune integrala (4×4).
La sesiunea de teste desfasurata la Poiana Brasov au fost puse la dispozitia test driver-ilor trei modele: cel dotat cu motorul 1.4 TSI/125 CP, apoi 1.8 TSI/160 CP si 2.0 TDI/140 CP.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.