Situția clubului FC Brașov tot în ceață – Top Expert nu mai...

Situția clubului FC Brașov tot în ceață – Top Expert nu mai este administrator!

0 369

Curtea de Apel Brasov a admis apelul formulat de Administratia Judeteana a Finantelor Publice Brasov, care contestase numirea Top Expert SPRL, firma condusa de Marian Brescan, ca administrator judiciar al FC Brasov. Astfel, Top Expert SPRL nu va mai fi administrator judiciar la FC Brasov

Încurcate sunt căile Domnului atunci când interesele sunt deasupra normalitații. De lege nu vorbim decât atunci cînd își va caștiga respectul necesar, în primul a rănd, a celor care o aplică. Cine crede că forțele care au împins situatia clubului FC Brașov în nefasta pozitie în care se află, stau indiferente, asteptând condamnările, se înșeală. Mult prea mulți bani s-au scurs în buzunarele unor baroni (politruci) din administrația locala/judeteană (culoare nu mai contează de mult timp) ca aceștia să nu frâneze și mai ales, să nu direjeze lucrurile spre zonele (firme, instituții etc.) pe care ei le controlează. Vă mai amintiți de promisiunile electorale care s-au făcut de-a lungul timpului? S-a promis miscării sportive și brașovenilor chiar si un stadion nou! Și imediat s-a trecut la dărâmarea celui vechi. Până și demolarea acestuia a fost făcută de cine trebuie. Doar indiferența brașovenilor (a românilor) a condus lucrurile aici. Un dezastru inclusiv in …performantele sportive.
Curtea de Apel Brasov a admis apelul formulat de Administratia Judeteana a Finantelor Publice Brasov, care contestase numirea Top Expert SPRL, firma condusa de Marian Brescan, ca administrator judiciar al FC Brasov. tribunal1
Top Expert SPRL nu va mai fi administrator judiciar la FC Brasov, iar Alexandru Cosmin Gheorghe va reveni ca administrator judiciar provizoriu al clubului.
Motivul este ca, in urma cu mai bine de o luna, tot Curtea de Apel Brasov admitea apelul Admistratiei Judetene a Finantelor Publice Brasov impotriva creditorului majoritar SC ICIM Brasov, prin desemnarea administratorului judiciar TOP Expert SPRL.
Miercuri, la Tribunalul Brasov este programat un termen de control in ceea ce priveste planul de reorganizare a clubului.
Top Expert SPRL nu a depus planul de reorganizare pana acum sub motiv ca ar avea nevoie de mai multe informatii pentru intocmirea dosarului de la Finante.

Vifor Rotar & Horia D.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.