Situatie tensionata intre patron si antrenor

Situatie tensionata intre patron si antrenor

0 81
Situatia devine din ce in ce mai tensionata intre Adrian Porumboiu finantatorul formatiei FC Vaslui si tehnicianul echipei Marius Sumudica. Dupa ce a fost criticat public de patron, Sumudica a iesit la atac.
Antrenorul vasluienilor se plange de presiunea pe care Adrian Porumboiu o pune si ii amintese situatia grea in care se afla echipa in vara.  
"Presiunea ca la Vaslui nu am gasit nicaieri. Aici este cel mai greu. Vaslui este o echipa cu pretentii unde se vrea performanta, iar conjunctura a facut care am luat echipa cand era in constructie. Daca itii vin jucatori peste noapte e greu sa ai rezultate imediate si din acest punct de vedere simt o presiune aparte", a declarat Marius Sumudica pentru Dolce Sport.
 In plus, Sumudica sustine ca nu se teme de amenintarile lui Porumboiu, desi acestea sunt tot mai evidente.
"Eu de cand am venit la Vaslui aud ca nu ma prinde paltonul, ilicul, ca vine nu stiu ce antrenor. Am inceput sa le pun la spate, sa nu ma mai interseze. Simt ca sunt respectat si atata timp cat imi fac meseria cu pasiune nu am de ce sa fiu nelinistit", a mai spus antrenorul lui FC Vaslui.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.