Situație detensionată la ACS ,,SR”Municipal Brașov : Primăria și Consiliul Județean au...

Situație detensionată la ACS ,,SR”Municipal Brașov : Primăria și Consiliul Județean au promis sprijin!

0 169

Antrenamentul de miercuri al proaspetei promovate în Liga a treia de fotbal, ACS ,,SR”Municipal Brașov, s-a desfășurat sub alte auspicii decât primul, de luni, când echipa s-a reunit după scurta vacanță! Jucătorii au abordat altă mină, erau mai veseli și mai încrezători, după ce au avut o scurtă ședință în vestiar, unde președintele Vasile Dochița le-a prezentat concluziile desprinse de la întâlnirea pe care a avut-o marți cu oficialitățile locale și județene. Concret, Primăria Brașov dar și Consiliul Județean au promis sprijin, logistic dar și material, pentru ca echipa brașoveană să ia startul în Liga a treia. Mai mult, consilierul județean Paul Enache, un vechi susținător al fenomenului fotbalistic la poalele Tâmpei, se va implica în aducerea la echipă a unor investitori, care doresc ca echipa să promoveze încă din primul an în Liga a doua. Dealtfel, Enache ar fi plecat miercuri la București, pentru a prezenta actele echipei investitorilor care se vor implica.
La capitolul lot, situația nu este prea mult diferită față de cea de luni, cu o singură excepție : Sorin Strătilă, a revenit la sentimente mai bune și s-a antrenat alături de colegi. În schimb, Alin Damian ar fi plecat la Hărman, unde se antrenează!

Primăria, suport logistic, Consiliul Județean, material!

,,Avem semnale pozitive din partea Primăriei și Consiliului Județean. Am vorbit cu dl primar și ne-a promis că, în cel mai scurt timp, când bazele sportive vor intra în patrimoniul Primăriei, ne vor fi puse la dispoziție. Mai mult, juniorii de la Corona vor juca pentru noi, din moemnt ce există obligativitatea ca echipele din Liga a treia să aibă un centru de copii și juniori, cu cel puțin trei echipe. La fel, am depus proiect de finanțare la Consiliul Județean și au promis că ne vor da fonduri, în funcție de posibilități. Deocamdată nu putem spune numele celor care vor veni să preia echipa dar putem spune că sunt oameni de fotbal, care sunt dispuși să investească numai pentru promovare, până în prima ligă, în doi ani. Vom încerca să aducem câțiva jucători pe posturile deficitare plus vreo trei juniori, absolut necesari la nivelul Ligii a treia. La noua structură, dl Paul Enache va îndeplini funcția de manager sportiv”, ne-a declarat președintele echipei, Vasile Dochița

,,Pot să spun că lucrurile merg spre bine, iar jucătorii s-au mai liniștit. Singurul lucru care îi mai deranjează este că, deocamdată, nu și-au primit salariile pe lunile mai și iunie, precum și prima de promovare, promisă de vechiul investitor, Simon Maurer. A revenit și Strătilă dar a fost amendat pentru gestul său de a pleca luni acasă. Am mai spus că eu nu vreau să renunț la jucătorii valoroși, dar dacă ei aleg alte lucruri, asta nu depinde numai de mine. Cât despre Damian, vă invit să-mi spuneți cum ar trebui să procedez și ce ați face în locul meu dacă un jucător, precum el, nu face antrenament cu echipa lui și preferă să facă alături de altă echipă ?”, a spus și antrenorul principal, Florin Stângă.

Seria meciurilor de verificare va fi inaugurată de ACS ,,SR”Municipal Brașov sâmbătă, pe stadionul Tineretului, de la ora 11,00, când echipa brașoveană se va confrunta cu un adversar tare, Suporter Club Oțelul Galați, echipă care și-a propus, de asemenea, promovarea în liga secundă.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.