Singura soluție: SUSPENDAREA Johanisului

Singura soluție: SUSPENDAREA Johanisului

5 31

Joi seară la Antena 3 mare vânzoleală: au fost invitați toți liderii partidelor parlamentare să-și spună părerea despre atacul anticonstituțional al Johanisului la adresa Parlamentului și a Curții Constituționale. Fiecare lider de partid cu propuneri și comentarii de buni cunoscători ai legilor și ai Constituției, dar incapabili totuși să ofere soluția salvatoare.

La un moment dat a fost invitat să-și spună părerea și un necunoscut. Pentru mine necunoscut. Care s-a pronunțat răspicat pentru singura soluție pentru problemele guvernării: SUSPENDAREA Johanisului.
E nevoie de votul unei treimi dintre parlamentari pentru a-l suspenda pe nătărăul de la Cotroceni.
Motivul: încălcarea de nenumărate ori a Constituției în cei șase ani de dictatură.
După suspendare se va organiza un referendum pentru demitere.
În paralel, va trebui găsit un candidat valabil la preșidenția României. Eu am câteva propuneri de candidați independenți politic, necompromiși prin apatenența la vreunul din partidele parlamentare.
Și chiar dacă-l vom desemna prin tragere la sorți, președintele desemnat să-i ia locul plăvanului va fi mai potrivit pentru funcția supremă!
Am zis!

Ion Coja

COMENTARII

 1. Uite o soluție și mai bună: linșarea tuturor membrilor ciumei roșii! ȘI ABIA ATUNCI SE VA IVI UN PRIM LICĂR DE SPERANȚĂ PRIVIND ÎNDREPTAREA ȚĂRII!

 2. Dacă Johannis încalcă deciziile CCR și o ține ca gaia mațu cu alegerile lui din decembrie, poate fi dat de oricine în judecată pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. Punct.

   • Pandemie. Nu asta este prapastia in care ne imping liberalii condusi de binomul iohann-orban! Ce nationalitate are acest domn Gelulache?

    • @Zidaru,
     Săndele-hăndele, „pandemie” a fost „gripa spaniolă”, nu asta.
     Și, zi așa, Dorele, tu mă întrebi pe mine ce naționalitate sunt? Bă, mai ai frați?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.