Singura echipă brașoveană, prezentă în Liga a treia de fotbal, SR Brașov,...

Singura echipă brașoveană, prezentă în Liga a treia de fotbal, SR Brașov, încearcă să supraviețuiască : veniri și plecări în perioada de iarnă 2020

0 113

Perioada de iarnă aduce modificări de lot la SR Brașov, singura echipă din Brașov care ține sus stindardul fotbalului de la poalele Tâmpei, în primele trei eșaloane fotbalistice! Rândurile stegarilor au fost întărite atât de nume noi, cât și de băieți care deja au îmbrăcat tricoul galben-negru în sezoanele precedente. De asemenea, în această iarnă o parte dintre stegari vor pleca sub formă de împrumut sau prin încetare de contract.

Plecări :

Dragoș Sandu

Din cauza unei accidentări care îl va ține departe de gazon în următoarele luni, Dragoș Sandu a fost cedat sub formă de împrumut formației Cetate Râșnov. Astfel, Dragoș se va putea recupera aproape de casă urmând să revină din vară la SR Brașov sub comanda lui Florin Stîngă.


„Le mulțumesc suporterilor pentru susținere și le promit că mă voi întoarce mai puternic!” (Dragoș Sandu)

De asemenea, contractul cu Marian Cristescu a fost reziliat de comun acord, el alegând să joace în retur în Liga 4, Brașov.

Veniri :

Sergiu Pârvulescu (16 ani, fundaș)

Căpitanul naționalei României U16, revine sub comanda lui Florin Stîngă până la vară împrumutat de la școala de fotbal ACS Kids Tâmpa. Fundașul a îmbrăcat tricoul galben-negru și în returul sezonului precedent.

Nicolas Antone (17 ani, atacant)

Jucătorul se întoarce și el plin de entuziasm cu scopul clar de a consolida atacul stegarilor din acest retur. Vine tot sub formă de împrumut până la vară. Asemenea lui Sergiu, și Nicolas a debutat la seniori sezonul trecut în echipa lui Florin Stîngă.

,,Mă bucur foarte mult că am revenit la echipa unde am debutat la seniori! Sper să ajut echipa prin prestațiile mele și abia aștept să joc din nou în fața suporterilor noștri!”(Nicolas Antone)

Lorand Timmy Amariei (17 ani, mijlocaș)

Cel mai proaspăt transfer la SR Brașov. Tânărul mijlocaș vine de la Colțea Brașov și dorește să pună umărul la muncă alături de CopiiiOrașului. Lorand Amariei a semnat cu SR Brașov pentru o perioadă de 5 luni.

Alexandru Țuțu  (foto, 25 ani, mijlocaș)

Țuțu revine înapoi la SR Brașov după un an de la plecarea la Cetate Râșnov. Stegarul Alex Țuțu este deja familiarizat cu atmosfera de pe Silviu Ploeșteanu și abia așteaptă meciurile din acest retur. El a semnat cu SR Brașov un contract valabil până în vară.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.