Sindicate si Presedinte

Sindicate si Presedinte

0 101

Iata o rima care suna fad. Nu vad primul vers continuandu-se in al doilea.


?


Sau trebuie sa asistam la un nou mariaj politic?


?


A spus cineva ca sindicatele nu fac politica? Acela greseste. Sindicatele trebuiesc, teoretic , sa lupte pentru interesele celor ce i-au ales si sa dea cu durerile acestora de capul? conducatorilor tarii. Si asta tot politica se cheama.


Ca sindicatele se tot blegesc si sefii lor fac burta tot mai mare este alta chestie, care ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru simplii cotizanti.


Nu intru in comparatii, interne sau internationale. Fiecare stie ce as vrea sa scriu. Ce mi-a provocat aceste randuri este faptul ca adunatura “marilor” carteluri nu este multumita cu bugetul proaspat trecut prin parlament si vrea sa se adreseze Presedintelui, printr-un viciu de ratiune al momentului, cu rugamintea de a nu promulga noul buget si a-l retrimite Parlamentului. Cica bugetul nu asigura un trai mai bun si de acolo nemultumirile.


Dar oare sefii acestia de sindicate si-au indemnat vreodata oamenii sa puna mai cu suflet osul la bataie cand este vorba de munca? Au oferit ei catre guvern vreo solutie concreta in cutare sau cutare problema? Acesti sefi de sindicate sufera oare de foame ca sa aiba copiii lor ce manca si ce incalta? Dau ei din colt in colt, numarand zilele pana la leafa?


Da de unde ! Ei pastoresc o turma in care incita berbecii sa impunga spre haosul intereselor personale.


Stiu ca in asta tara sunt foarte multe nereguli si ca traiul este greu datorita unor greseli facute la spoiala cazanului in care ne fierbem cu totii cotidianul. Insa ca sa ajungi, pentru ca nu ai fost bagat in seama spre proprie afirmare si peticire a scaunului care simti ca ti se clatina sub fund, sa apelezi la absurd, este jalnic.


?


Sau Presedintele doreste sa profite spre unificare totala la Golden Blitz?


?


Dan Bota??

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.