Sindicalistii Sanitas ar putea iesi in strada

Sindicalistii Sanitas ar putea iesi in strada

0 76

Federatia Sanitas este dispusa la negocieri pana sambata pentru majorarea salariilor din 2008, cu reprezentantii Ministerelor Sanatatii, Muncii si Finantelor, anuntand ca ar putea declansa greva generala. Reprezentantii sindicatelor si cei ai Ministerului Sanatatii au incheiat un acord, in data de 8 ianuarie, care cuprinde 17 puncte referitoare la rezolvarea solicitarilor sindicale privind salarizarea in 2008, dar care nu a fost inca semnat de Ministrul Sanatatii.
??????????? Presedintele Federatiei Sanitas, Marius Petcu, a declarat ca sindicatele au cerut o majorare initiala de 30%, dar apoi au renuntat, cerand doar 12% plus acordarea unor drepturi specifice. Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri ca majorarea salariilor bugetariilor trebuie sa se faca tinandu-se cont de inflatie si de cresterea economica.


??????????? Aceasta situatie, in care guvernul promite si nu se tine de cuvant, nu este prima de acest gen, sindicalistii din invatamant fiind si ei „dusi cu zaharelul” de alesi.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.