Simulare de incendiu si interventie la Dedeman

Simulare de incendiu si interventie la Dedeman

0 493
Un depozit de mobila a luat foc in spatiul de comercializare a materialelor de constructii. Incendiul, izbucnit de la tigara unui angajat neglijent, s-a extins rapid si ameninta sa cuprinda inteaga cladire. La fel de rapida a fost si interventia serviciului privat al companiei, intr-o actiune la care au participat si pompierii. Incidentul a fost, de fapt, un exercitiu in care ISU a testat capacitatea de interventie in caz de necesitate
Scenariul interventiei a inceput prin sesizarea de catre angajatii centrului comercial a unui incendiu declansat de un coleg de-al lor, intr-un depozit de mobila. In prima instanta a actionat serviciul privat pentru situatii de urgenta a complexului.
In scurt timp, la fata locului au aparut trei autospeciale si un echipaj SMURD. Angajatii ISU au intervenit cu patru autospeciale, dintre care una SMURD pentru stingerea focului dar si pentru identificarea si preluarea victimelor din depozit.
Exercitiul de ieri a avut ca scop urmarirea modului de actiune a serviciului privat pentru situatii de urgenta si a conducerii obiectivului.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.