Simone Tempestini a fost o adevarata furtuna in Raliul Brasovului!

Simone Tempestini a fost o adevarata furtuna in Raliul Brasovului!

0 601
Italianul in varsta de doar 20 de ani a castigat prima etapa a Campionatului National de Raliuri. Podiumul competitiei desfasurate pe o vreme cainoasa a fost completat de Edwin Keleti si Dan Girtofan. Ultimul le-a multumit fanilor care au indurat ploaia pe traseu pentru a-si vedea favoritii la lucru.
Simone Tempestini este castigatorul primei etape a Campionatului National de Raliuri! Desi are doar 20 de ani si este inca junior, italianul a condus impecabil in Raliul Brasovului si nu le-a dat nicio sansa adversarilor sai. Tempestini junior s-a instalat la conducere inca dupa prima proba – speciala Ludovic Balint – si nu a mai cedat sefia clasamentului pana la final. Mai mult, in prima zi, Simone era urmat in clasament de tatal sau, Marco Tempestini, insa acesta a avut probleme a doua zi si nu a mai putut incheia etapa pe podium. Au profitat Edwin Keleti si Dan Girtofan, care au incheiat pe pozitiile a doua si a treia, dupa juniorul italian. Marco Tempestini a fost primul in afara podiumului, dar s-a bucurat pentru victoria fiului sau.
La festivitatea de premiere a participat si fiica lui Ludovic Balint, cel care da numele probei speciale de pe Poiana Brasov. Mihaela Balint i-a inmanat trofeul special lui Simone Tempestini, cel mai rapid pe aceasta proba. Pentru ca este prima etapa a Campionatului National de Raliuri, clasamentul general coincide cu cel final de la raliul desfasurat la Brasov. In acest an, fiecare pilot isi va alege cele 7 etape in care a cucerit cele mai multe puncte din cele 9 etape care se vor desfasura.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.