Simona Halep va juca primul meci la Madrid cu o jucătoare venită...

Simona Halep va juca primul meci la Madrid cu o jucătoare venită din calificări ; cel mai greu debut îl are Sorana Cârstea, care o va înfrunta pe Madison Keys!

0 212

Vineri la prânz a avut loc tragerea la sorţi a tabloului principal pentru turneul Premier Mandatory de la Madrid. România are patru sportive pe tabloul principal:Simona Halep (cap de serie 3) şi Mihaela Buzărnescu – direct acceptate pe baza clasamentului mondial, Irina Begu şi Sorana Cîrstea, beneficiare de wildcard. Simona Halep şi Irina Begu au fost distribuite pe acelaşi sfert doi al tabloului, putându-se înfrunta, teoretic, în meci direct pentru un loc în semifinale, aşa cum se întâmpla şi în 2016.

Sorţii au decis pentru sportivele noastre, următoarele confruntări :

Simona Halep – adversară venită din calificări (apoi, probabil, în runda a doua, se va confrunta cu britanica Johanna Konta;

Mihaela Buzărnescu  – Ajlea Tomljanovic;

Sorana Cârstea -Madison Keys;

Irina Begu -Yulia Putintseva 

De remarcat că Simona Halep are o legătură aparte cu turneul de la Madrid. În ultimii cinci ani a ajuns cel puţin până în sferturi de patru ori (excepţie – 2015), a jucat trei finale şi a câştigat trofeul de două ori (2016 şi 2017).

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.