Simona Halep, spulberată într-o oră și 17 minute, de locul 44 mondial!

Simona Halep, spulberată într-o oră și 17 minute, de locul 44 mondial!

0 99

După o săptămână de pauză, timp în care a declarat forfait turneului de la New Hawen, pentru a se odihni, Simona Halep, numărul 1 mondial a luat luni startul la ultimul turneu de Grand Slam al anului : US Open. Din păcate, debutul Simonei nu a fost de bun augur, jucătoarea noastră fiind de nerecunoscut, în meciul cu puternica reprezentantă a Estoniei, Kaia Kanepi, nr. 44 WTA! Simona a fost, practic, spulberată, de adversara ei, o jucătoare de 33 de ani : 6-2, 6-4, după o oră și 17 minute de joc. Simona a pierdut clar primul set, iar în setul secund a fost condusă, cu 4-2. În acele momente, Halep a strâns din dinți, fiind singurul tronson al partidei în care jucătoarea noastră a evoluat la întreaga ei capacitate. Drept urmare, Simona a egalat, apoi a avut șansa să preia conducerea, cu 5-4, conducând în game-ul 9, cu 40-15! Incredibil, jucătoarea noastră a fost egalată la 40 și a pierdut game-ul și apoi setul și, implicit, meciul!
Estonianca a dovedit multă inspirație, forță și a expediat mingile ca din tun, ceea ce, se pare, au încurcat-o rău pe Simona Halep!
În schimb, Irina Begu s-a calificat mai departe la uS Open, după o victorie, în minimum de seturi în turul secund, la capătul unui meci de o oră şi 28 de minute : 6-3, 6-3, cu americanca Jennifer Brady! La miezul nopţii este de aşteptat şi duelul Anei Bogdan cu reprezentanta Cehiei, Marie Bouzkova.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.