Simona Halep s-a calificat în semifinale la Miami, după o revenire de...

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Miami, după o revenire de senzație în setul secund!

0 138

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami, după ce a învins-o pe Qiang Wang (China, 18 WTA), scor 6-4, 7-5, într-o oră și 37 de minute de joc. Dacă primul set s-a desfășurat în coordonate normale, al doilea act a avut o evoluție incredibilă. Simona l-a început bine, 1-0, după care a urmat o cădere inexplicabilă a jucătoarei noastre, până la 1-5! Și totuși, ceea ce a urmat a fost de necrezut. Mai întâi, Halep a recuperat game după game, ajungând să la 4-5. Apoi, chinezoaica a avut trei mingi de set (40-0), anulate miraculos de Simona, care a egalat la 40 și apoi, la game-uri, 5- 5! De aici, până la victoria jucătoarei noastre nu a fost decât o chestiune de timp, Simona profitând și de deruta adversarei, care, frustrată, nu a mai avut putere de reacție. Scor final : 6-4, 7-5 pentru Simona Halep, care mai are doar un pas, până să revină pe primul loc în ierarhia mondială.

După meci, Simona Halep a declarat : ,,Este o onoare mare pentru mine să fiu din nou în semifinale, va fi cel mai bun rezultat al meu ca sa joc finala. Voi încerca să joc finala, întotdeauna e o plăcere să vin aici. Trebuie să câştig acest turneu, e o şansă bună să devin din nou numărul unu mondial. Vreau să joc cât pot de bine„.
Simona Halep s-a calificat pentru a doua oară în carieră în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami.Halep va juca în semifinale contra câştigătoare meciului Karolina Pliskova – Marketa Vondrousova.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.