Simona Halep s-a calificat, după o partidă epuizantă, în turul al treilea...

Simona Halep s-a calificat, după o partidă epuizantă, în turul al treilea la Montreal : 7-6, 4-6, 7-5, cu Anastasia Pavliucenkova!

0 95

Partida amânată de ploaie, dintre Simona Halep şi rusoaica Anastasia Pavliucenkova, din cadrul turului secund al turneului de la Montreal, s-a reluat joi, de la scorul de 4-3 pentru rusoaică, în primul set. Au urmat momente bune pentru jucătoarea noastră, care a întors scorul și și-a adjudecat primul set, după tie break : 7-6. În setul secund, momentele favorabile au alternat, rusoaica având parcă un plus de inițiativă, mai ales spre finalul setului, pe care și l-a adjudecat cu 6-4. Simona a început destul de neinspirat setul decisiv, cu destule greșeli, permițând adversarei sale să se ducă la 4-2. Totuși, Simona a reușit miracolul egalării, la 4, după care fiecare jucătoare și-a valorificat avantajul serviciului : 5-5. Prelungirile setului decisiv au scos în evidență puterea de luptă a româncei, care a condus cu 6-5, iar pe serviciul adversarei a închis partida la prima minge de meci de care a beneficiat! Un meci de peste 3 ore, la capătul căruia, cele două adversare păreau epuizate…Pentru Simona, acest lucru poate fi un dezavantaj, pentru că va trebui să se întoarcă curând pe teren, pentru a juca în turul al treilea, tocmai cu Venus Williams, care a învins-o mai devreme, pe Sorana Cîrstea, cu 6-3, 6-4.
,,Nu știu cum mă voi recupera, până la partida cu Venus. Va fi foarte greu, mai ales că meciul este pe hard. Voi încerca însă să ma refac și să fiu cât mai bine la ora partidei cu ea”, a spus Simona Halep, imediat după epuizantul meci contra rusoaicei.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.